Ceasuri cu GPS pentru monitorizare copii la preturi bune

Destul de contestate de unii datorita functiei spion in special, ceasurile cu GPS pentru monitorizarea copiilor prezinta avantaje care merita punctate, mai ales datorita functiilor multiple:

-localizarea copilului.
-efectuarea de apeluri telefonice.
-monitorizarea acustica a copilului (parintii pot asculta in jurul lui fara ca el sa stie).
-S.O.S. -in caz de pericol, dispozitivul este dotat cu un buton dedicat, iar daca este apasat parintele va primi un mesaj urmat de localizarea pe harta.
-alerta depasire perimetru (parintele poate primi o alerta pe telefon in cazul in care perimetru setat este depasit de copil).

Cateva recomandari de Ceasuri cu GPS pentru monitorizare copii la preturi bune:

CEAS SMARTWATCH COPII GPS TRACKER IUNI Q50, TELEFON INCORPORAT, APEL SOS, BLEUMARIN

CEAS SMARTWATCH COPII GPS TRACKER IUNI Q50, TELEFON INCORPORAT, APEL SOS, ROZ

Ceas smartwatch GPS copii MoreFIT™ Q50, functie telefon, monitorizare GPS in timp real , Wi-FI, buton SOS si monitorizare spion, negru + SIM prepay cadou

Conexiunea cu Smartphone-ul se realizeaza prin Bluetooth instaland soft-ul cu ajutorul aplicatiilor Magazin Play sau App Store, in functie de sistemul de operare al dispozitivului (Android sau iOS). Inca un element pozitiv care trebuie punctat tine de compatibilitatea cu principalele retele de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telecom).

Concluzie Ceasuri cu GPS pentru monitorizare copii 

Modelele din exemplu nu exceleaza in functionalitati dar sunt incluse cele necesare pentru ca parintii sa beneficieze in timp real de informatii privind siguranta si monitorizarea copilului. Ceasurile inteligente inlocuiesc cu succes smartfone-urile (in cazul copiilor) iar in plus vine in completare cu functii utile pe care le-am enumerat mai sus. De altfel, datorita fixarii pe incheietura mainii, sunt cu mult diminuate riscurile ca aceste dispozitive sa fie pierdute sau furate. Este recomandat a nu se utiliza in timpul orelor de scoala!

0 0 vote
Article Rating