Imprimanta ieftina si buna pentru acasa, HP LaserJet Pro M15a

Evolutia societatii si a tehnologiei in special, determina ca detinerea in casa a unei imprimante sa fie o necesitate, chiar daca nu este utilizata in mod regulat. Situatia este impusa deoarece pot aparea momente cand avem nevoie de anumite documente (copii acte de identitate, facturi etc.). Iar daca nu intentionam sa printam fotografii sau desene grafice, este suficient achizitionarea unei imprimante monocrom de buget. In aceasta perioada atrage atentia HP LaserJet Pro M15a, A4, care poate fi achizitionata la un pret destul de prietenos.

Vezi pret HP LaserJet Pro M15a, A4

DETALII PARTICULARE

Tehnologia de printare
HP LaserJet Pro M15 a este o imprimanta de dimensiuni reduse, conceputa sa ocupe un spatiu relativ mic, care poate fi utilizata acasa, dar si la serviciu, in birourile unde nu este necesar a se printa intesiv. Producatorul recomanda utilizarea respectand ciclul lunar de maxim 8000 de coli in format A4. Cartusul este preinstalat, avand o capacitate de printare de pana la 500 pagini.

Trebuie subliniat aspectul ca imprimanta HP LaserJet Pro M15a, A4 printeaza monocrom prin tehnologia laserjet. Aceasta prezinta unele avantaje in comparatie cu tehnologia inkjet:

-este capabila sa printeze un numar mare de documente intr-un timp relativ scurt (18 pagini/minut).
-cartusul poate fi reincarcat.
-in cazul lipsei utilizarii pe o perioada indelungata, tonerul nu se deterioreaza .

Calitatea imprimarii
Imprimanta HP LaserJet Pro M15a, nu face rabat nici de la calitate, rezolutia fiind de 600 x 600 dpi, nivelul de detaliu al elementelor grafice si claritatea textului fiind una optima. Totusi, sa nu uitam aspectul ca nu printeaza color ci monocrom (negru si nuantele mai deschise ale acestuia). Astfel, daca dorim sa printam fotografii color, atunci trebuie sa ne indreptam catre altceva. O solutie ieftina pentru utilizatorii casnici intalnim aici.

Sisteme de operare compatibile
Sunt cuprinse toate sistemele de operare principale ale momentului: Windows 10, Linux, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Apple macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11)

Utilitatea imprimantei HP LaserJet Pro M15a, A4
-este foarte de utila acasa, atunci cand suntem nevoiti sa printam anumite documente care necesita urgenta, ce sunt stocate in calculator.
-isi indeplineste sarcinile cu succes si in cazul in care este utilizata de catre elevi ori studenti.
-poate fi de ajutor si intr-un birou cu activitate mai redusa.
-HP este o firma renumita privind fiabilitatea produselor sale.

Imprimanta HP LaserJet Pro M15a nu este tocmai potrivita in urmatoarele situatii:
-in cazul in care doriti sa printati in alt format decat A4.
-sunteti nevoiti sa efectuati desene grafice.
-printati cu regularitate fotografii sau documente color.
-imprimati in mod intensiv si/sau aveti nevoie de duplex automat.

Vezi pret HP LaserJet Pro M15a, A4

Concluzie Imprimanta ieftina si buna pentru acasa, HP LaserJet Pro M15a
Datorita pretului destul de prietenos, aceasta imprimanta este deosebit de utila pentru printarea documentelor scrise. Conexiunea cu computerul se realizeaza prin USB, iar la achizitionare sa avem in vedere ca nu este dotata cu cablu, astfel ca acesta trebuie achizitionat separat.

0 0 vote
Article Rating