Inkjet color Canon Pixma MG2550s, multifunctionala ieftina si utila

Poate multor persoane le lipseste un dispozitiv de imprimare/scanare pentru motivul ca cele performante au preturi ridicate, iar unul ieftin ar prezenta anumite neajunsuri. Insa uneori ne putem confrunta cu situatii urgente in care suntem nevoiti sa printam anumite documente, sa le scanam ori sa efectuam copii xerox. Multifunctionalul Canon Pixma MG2550s ne este de un real ajutor in toate cazurile mentionate anterior, iar pretul este unul ieftin avand in vedere ca il putem utiliza pentru:


1.Printare alb negru si color

2.Copiere alb negru si color
3.Scanare alb negru si color

In pret sunt incluse si doua cartuse, unul color si celalalt pentru alb-negru. Sunt cele standard, nu cele XL.

CLICK AICI PENTRU PRET

CARACTERISTICI SI ASPECTE POZITIVE:

Canon Pixma MG2550s este o multifunctionala cu un pret scazut, destinata utilizatorilori casnici fara pretentii de folosire intensiva sau de viteza de imprimare ori scanare, si de aceea nu este cazul sa patrundem prea mult in profunzimea caracteristicilor tehnice.

TEHNOLOGIA INKJET -cu jet de cerneala

Multifunctionala Canon Pixma MG2550s foloseste tehnologia inkjet fiind dotata cu 2 cartuse standard (incluse odata cu achizitionarea ei). Putem creste randamentul daca achizitionam cartusele XL.
Iata lista consumabilelor compatibile de care trebuie sa tinem cont atunci cand trebuie sa inlocuim cartusele:
Cartus Canon Negru 180 pagini – PG-545
Cartus Canon Negru 400 pagini – PG-545XL
Cartus Canon Color 180 pagini – PG-546
Cartus Canon Color 300 pagini – PG-546XL

3 in 1 – IMPRIMARE, SCANARE, COPIERE

Beneficiem de 3 avantaje intr-un singur dispozitiv: printam , scanam, copiem. Mai mult decat atat, este COLOR iar calitatea este surprinzator de buna chiar atunci cand imprimam imagini foto.
In ceea ce priveste copierea, multifunctionala este dotata cu doua taste care ne permit efectuarea de copii in functie de preferinte, color sau alb-negru. In acest caz nu este necesara conectarea acesteia la calculator ci doar alimentarea la reteaua electrica.
Si functia de scanare este deosebit de utila. Ne putem scana documente importante pe care sa le imprimam la nevoie sau sa le transmitem electronic. Viteza de scanare este de 14 secunde pe pagina.

SISTEME DE OPERARE SUPORTATE-Recomandata pentru Windows si MAC OS

Este necesar a ne informa referitor la acest aspect, intrucat unele imprimante mai vechi pot avea probleme cu sistemele noi de operare. In cazul prezentat producatorul o declara compatibila cu mai toate sistemele de operare de la Microsoft, inclusiv cu Windows 10 dar si cu Mac OS X v10.7.5 – v10.11 (pentru dispozitivele Apple). Pentru Windows, este obligatoriu să existe .NET Framework 4 sau .NET Framework 4.5 Pentru utilizatorii de Linux pot fi probleme intrucat acest sistem de operare nu se regaseste in lista de recomandari.

FUNCTIA DE ECONOMIE ENERGIE INCORPORATA

-Dupa o pauza de utilizare multifunctionalul se va opri automat si va porni in acelasi mod daca intentionati sa imprimati. Dar aceasta functie trebuie activata:
1.Click pe Canon Quick Menu
2.La rubrica Setari si intretinere dispozitiv, click pe Setari alimentare automata
3.Activati Pornire automata

Inkjet color Canon Pixma MG2550s, multifunctionala ieftina si utila

Inkjet color Canon Pixma MG2550s, multifunctionala ieftina si utila

 

ASPECTE NEGATIVE

Nu este inclus cablul usb care realizeaza conexiunea cu computerul. Costa mai putin de 10 lei. Problema nu este aceasta, ci faptul ca poti sa nu sesizezi acest inconvenient (chiar daca este specificat in caracteristici). Aceasta nu face decat sa amanam punerea dispozitivului in functiune. La acest pret, cam atat cu aspectele negative pentru ca beneficiile pe care ni le aduce Multifunctionala Canon Pixma MG2550s sunt multiple.

CLICK AICI PENTRU PRET