Returnare produse/Inlocuire produse

Aveti drept de retur 14 zile

Daca nu mai doriti produsele aveti urmatoarele posibilitati:

  • Returnare produse

In situatia in care doriti returnarea produselor si restituirea contravalorii acestora, procedura este urmatoarea:

Trimitem curierul la dvs, ii inmanati produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati (si pe care in prelabil le-ati ambalat corespunzator, intr-o cutie de carton, invelite de preferat cu bule sau alte materiale anti soc), iar dupa receptie si evaluare va vom returna intr-un cont bancar contravaloarea produselor, mai putin o taxa in valoare de 16.99 lei, reprezentand transportul de la dvs la noi, pe care o vom plati curierului, in baza contractului de parteneriat pe care il avem cu firma de curierat.

*In cazul in care motivul returnarii este imputabil noua (produsul nu corespunde modelului solicitat, produs cu defecte), atunci transportul il suportam noi.

  • Inlocuire produse

In situatia in care ati plasat gresit o comanda si doriti sa inlocuiti produsele, procedura este urmatoarea: trimitem curierul la dvs, ii inmanati produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati (si pe care in prealabil le-ati ambalat corespunzator, intr-o cutie de carton, invelite de preferat cu bule sau alte materiale anti soc), iar dupa receptie si evaluare va vom returna intr-un cont bancar contravaloarea produselor, mai putin o taxa in valoare de 33.98 lei, reprezentand transportul dus-intors, pe care o vom plati curierului, in baza contractului de parteneriat pe care il avem firma de curierat.

Putem refuza inlocuirea produsului si returnarea sumei in cont.

*In situatia in care v-am transmit gresit o comanda atunci transportul il suportam noi.

Dupa ce ati stabilit modalitatea de retur (cu sau fara inlocuire), va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0730.740.476, pentru a solicita firmei de curierat sa vina sa ridice produsele de la dvs. Va rugam sa tineti cont de faptul ca suntem disponibili telefonic doar in intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Daca in perioada mai sus specificata suna ocupat sau inchis, va rugam sa reveniti in cateva minute, cel mai probabil operatorii sunt angajati in alte convorbiri.

Nota. Daca produsul a fost expediat eronat de catre noi sau are defecte de functionare, transportul este suportat de catre noi.

0
    0
    Cos
    Cosul este gol