Top televizoare ieftine

Daca in multe domenii se observa o crestere a preturilor, in zona televizoarelor lucrurile se desfasoara in favoarea cumparatorului. Afirmam asta intrucat sunt televizoare cu diagonala de 81 cm care pot pot fi achizitionate in jurul sumei de 500 lei. Nu reprezinta branduri premium, dar au capacitatea de a reda imagini de calitate buna si totodata oferind functii mai mult decat suficiente pentru un utilizator obisnuit. De mentionat este faptul  ca au la baza aceiasi tehnologie pe care o utilizeaza brandurile consacrate (facem referire la tehnologia LED).

Topul va viza televiozarele cu diagonala de 80-81 cm, care se preteaza camerelor de dimensiuni medii:

1.Televizor LED NEI, 81 cm, 32NE4000, HD

 

NEI 32NE4000 HD este un televizor de buget oferind o calitate acceptabila a imaginii. Prezinta destul de bine si la capitolul conexiuni: intrare PC, intrare AUDIO, slot CI+,  iesind in evidenta 2 USB si 2 porturi HDMI. Ca si design, este unul comun, ultraslim, cu posibilitatea montarii televizorului in perete. Avantajul marcii autohtone si a costurilor mici faciliteaza pretul redus. 

 

 

VEZI PRET Televizor LED NEI, 81 cm, 32NE4000, HD

2.Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Marca proprie brandului eMag incepe sa-si consacreze un loc sigur in randul electrocasnicelor din Romania. Pretul scazut si calitatea de la medie spre buna iese in evidenta. Sa nu mai vorbim de seriozitatea in caz de retur. Imaginea redata este buna, televizorul beneficiind si de module pentru o calitate imbunatatita  (De-Interlace, Picture enhancements). Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD se evidentiaza si la capitolul conectivitate, fiind prezente majoritatea conexiunilor necesare la momentul actual.

 

 

VEZI PRET Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

3.Televizor LED Utok, 80 cm, U32HD10, HD

 

Utok, U32HD10, HD este o alta productie romaneasca, brandul reusind sa se mentina cu succes din 2012. Remarcam calitatea buna a imaginii cu o rata optima de refresh (6.5 ms) dar si prezenta majoritatii porturilor necesare pentru realizarea conexiunilor. Un mic minus ar fi sunetul (2 x 3 W), dar poate fi ajustat pe viitor printr-o investitie minima intr-un sistem audio.

 

VEZI PRET  Televizor LED Utok, 80 cm, U32HD10, HD

    Concluzii:

Aspecte pozitive:

a) IMAGINEA- tehnologie HD, format suficient pentru utilizatori obisnuiti.
b)CONECTIVITATEA--oferta posibilitati multiple:
1. pentru captarea semanlului audio-video
-HDMI,
-CI Slot
-Intrare antena
2.pentru conexiuni cu alte dispozitive
    -HDMI-cu PC
-console jocuri

    -intrare Video-cu PC
3.pentru conexiuni cu alte dispozitive multimedia
     -USB-vizionare materiale audio/video.
    -iesire jack (sistem boxe, casti).

Nu sunt recomandate:
-Daca doriti detalii fine si rezolutii mari. De subliniat este aspectul ca pentru aceste dimensiuni, diferenta fata de FullHD nu va fi una deosebit de evidenta.
-Vreti sa realizati conexiunea directa la internet (nu sunt smart tv-uri).
-Sunteti pasiont de gaming si doriti de asemenea succesiunea rapida a cadrelor la o rezolutie inalta (este posibila ca amatorii de gaming sa nu sesizeze diferentele fata rezolutiile mai inalte). Deci, jocurile functioneaza , dar la detalii medii cu rezolutie HD.

0 0 vote
Article Rating