TP-LINK TL-WN822N, adaptor wireless ieftin si bun
In mod nativ semnalul WI-FI este receptionat de laptopuri, tablete sau smartphone-uri, dar cu ajutorul unui dispozitiv numit Adaptor Wireless putem beneficia de acest avantaj si pentru desktop PC.
Si in aceasta zona produsele sunt diversificate iar preturile evolueaza de la sub 30 lei pana la peste 400 lei.

Adaptorul wireless TP-LINK TL-WN822N,USB, 300Mbps care se poate achizitiona sub 70 lei (24.10.2018), este o alegere excelenta pentru un PC si nu numai (poate fi util si in cazul laptopurilor, atunci cand adaptorul integrat este incapabil de a recepta semnal suficient din diferite motive).

PRET TP-LINK TL-WN822N,USB, 300Mbps

Caracteristici si dotari  TP-LINK TL-WN822N,USB, 300Mbps
  • Se instaleaza simplu , Plug and Play, sau urmand instructiunile odata cu introducerea CD-ului de instalare. Ulterior se tasteaza parola de la Router, iar daca aceasta este corecta, totul va trebui sa functioneze.
  • Este stabil, neexistand fluctuatii in receptarea semnalului.
  • Are o rata de transfer 300Mbps.
  • Este dotat cu 2 antene externe care asigura performante superioare, comparativ cu o antena integrata, aspect efident mai ales cand sunt obstacole intre adaptor si modem.
  • Se poate stabili o conexiune securizata prin apasarea butonului QSS.
  • Compatibil cu versiunile de Windows 7, 8, 10 dar si cu distributiile de Linux.

Concluzie: 

TP-LINK TL-WN822N este un adaptor wireless de buget construit pe standardul 802.11 n, dar care isi indeplineste sarcinile excelent in cazul utilizatorilor obisnuiti. Este poate, cel mai bun adaptor wireless ieftin. Pentru cei pretentiosi iata un link aici.